Waarschuwing, lees niet verder.

De titel van dit blog heeft je blijkbaar niet weerhouden om verder te lezen. Nogmaals, je bekijkt straks de foto’s op geheel eigen risico.

Deze keer heel veel foto’s en weinig slap geklets van mij. Als je de commentaren wilt lezen bij de foto’s: ga met je muis op de foto staan, dan kun je het commentaar lezen.

De eerdere foto’s die op het blog stonden zijn van mij (Alberdien). Dat zijn de snelle kiekjes, vaak speciaal gemaakt voor het blog. Het uploaden van de foto’s van mijn cameraatje gaat namelijk lekker snel. Robbert zijn foto’s zijn vele malen mooier, maar dat duurt veel langer voordat die van zijn camera zijn gehaald, zijn aangepast van .raw naar jpeg en dan nog qua formaat kleiner gemaakt geworden anders lukt het uploaden al helemaal niet. Eigenlijk moeten ze ook eerst nog allemaal ge-edit worden in photoshop, maar dan duurt het helemaal een eeuwigheid. Nu volgt dus een selectie van de prachtige foto’s van Robbert. Nogmaals: wij kunnen er niks aan doen als deze foto’s jaloersmakend zijn. Of dat je besluit meteen 4 weken vakantie bij je baas aan te vragen (bepaalde mensen uitgesloten..) en direct een ticket boekt. Of andersom (eerst ticket, dan vakantie vragen) zodat je baas geen keus meer heeft (nogmaals, bepaalde mensen uitgesloten). Of dat je ontzettende zin krijgt in de zomer en besluit in je korte broek nu naar buiten te lopen en dus tot oud en nieuw met griep in je bed ligt.

Het is louter en alleen onze bedoeling om je in positieve zin mee te laten genieten van onze vakantie.  Dus ik hoop dat je na het bekijken van deze foto’s nog contact met ons houdt 🙂

[nggallery id=13]

What people talk 4 Comments

28/12/2011 Tilly

ze zijn weer prachtig de foto’s!

28/12/2011 suzanne

Tja als je baas het ook doet dan……Nee hoor ze zijn echt PRACHTIG de foto’s maar het is mij nog even te ver weg dus geen zorgen 😉

30/12/2011 Yael

Hele mooie foto’s en geweldige blogs om te lezen 🙂
Geniet er nog even van en alvast een fijne jaarwisseling..
Groetjes Yael

30/12/2011 Femke

Ja dit zijn toch wel erg mooie foto’s! Ik moet je zeggen dat het weer hier ook ontzettend meevalt! De zon schijnt zelfs! Maar als ik dit zie ben ik al hard aan het bedenken waar wij op vakantie heen willen gaan 😉 echt heerlijk! Geniet nog even! Alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.