Foto van de week: Baby

Onlangs is er weer een klein meisje bijgekomen: Elisa. Wij mochten al snel op bezoek, met het vriendelijke verzoek of we eventueel ook wat plaatjes zouden kunnen schieten. Normaliter ben ik niet zo van de portret-fotografie (is moeilijk en heb ik me totaal nog niet in verdiept), maar met de troostende gedachte dat iedereen baby’s leuk vindt dacht ik dat ik het toch nooit echt fout zou kunnen doen…

Uiteindelijk zijn een aantal foto’s best goed gelukt. Mede doordat het mooi licht was en de baby ook lichte kleren droeg, steekt haar (redelijk) donkere huid (Italiaanse papa) goed af. Het mazzelplaatje was toen papa zijn dochtertje nog even van dichtbij ging bekijken. En in zwart-wit is het plaatje eigenlijk nog mooier.

Overigens was dit niet het project wat ik bedoelde: daar ben ik weer eens niet aan toegekomen – en moet ik dus bewaren voor een volgende week.

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.