Foto van de week: Napa

Voor de foto van de week ga ik terug naar onze vakantie van begin Juni. Ik weet het, het is niet eerlijk, want de foto is niet afgelopen week gemaakt, maar hij is wel afgelopen week gerealiseerd! Dat wil zeggen, ik heb de foto moeten bewerken om dit resultaat te krijgen.

Deze foto is gemaakt in Napa-valley, het wijngebied buiten San Francisco. Het staat daar VOL met wijnranken en de rechte (onnatuurlijke) lijnen in het landschap zijn zeer fraai om te zien. Aan het einde van iedere rij groeit een rozenstruik – waarom? Geen idee, maar het is wel een grappig gezicht.

Oh ja: het grote idee was een foto-serie van mijn auto te maken (en dat gebeurt ook nog wel) maar dit hebben we even moeten uitstellen omdat iemand besloten had dat hij niet in zijn achteruitkijkspiegel hoefde te kijken voordat hij achteruit reed. Het gevolg is dat mijn voorklep enigszins omhoog staat, mijn bumper naar binnen is geschoven… Geen goed foto moment, toch?

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.