Foto van de week: Singapore

Afgelopen week mocht ik weer eens op reis: op dinsdag een meeting in Abu Dhabi en op donderdag en vrijdag meetings in Singapore. Alles zeer positief gelopen, dus daar mogen we niet over klagen. Ondertussen heb ik ook mooi een avond door Singapore kunnen struinen!!!

Ik werd geadviseerd naar Marina Bay Sands te gaan en daar het Skydeck te bezoeken. Op de 56e verdieping van het hotel kijk je daar over het zakencentrum van Singapore uit. Kost 20 Singdollar, maar dan heb je ook een heel mooi uitzicht. Enige nadeel: je mag geen statief gebruiken! Gelukkig mocht je het wel meenemen en dus probeerde ik het uiteraard wel, maar de dame van de beveiliging schudde direct van nee 🙁

Dus dan ben je gedwongen je ISO te verhogen, meer ruis te accepteren en alsnog te proberen je camera echt heel stil te houden door deze tegen de glazen plaat aan te drukken. Nu ben ik een enorme held met hoogtes (NOT!!!) waardoor ik nog blijer ben met de foto’s dan eigenlijk redelijke is. Als je dan eenmaal een redelijke foto hebt, kun je een gedeelte van de ruis nog reduceren door gebruik te maken van Noise Ninja (ooit gekocht), dat op een slimme manier de ruis reduceert.

Het eindresultaat stemt dan ook wel tot tevredenheid!

Ik ben volgende week gewoon in NL, maar weet al wat ik ga doen! Nog even tijd voor maken, maar het wordt wel weer leuk 😉

What people talk 2 Comments

05/07/2011 tilly

dan willen we ook weten wat………
touwtje springen, dik boek lezen, of mogen we “niet meedoen”?

07/07/2011 Rolo

Geduld hebben…

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.