het laatste blog..

het laatste blog..

Een boek heeft ook een begin en een eind. Als je er eenmaal in begonnen bent, dan wil je ook weten hoe het afloopt. Ik denk dat dat dan ook voor dit zal gelden. Suske en Wiske en hun reis door Nieuw Zeeland. Hoe loopt het af? Het laatste blog volgt vanuit Nederland. Want helaas de site, het internet, de verbindingen: een van de drie of misschien wel allemaal willen niet meewerken. De tekst staat al klaar, maar de foto’s willen niet uploaden. En een foto zegt meer dan duizend woorden toch? Dus dan hoef ik niet zoveel te zwetsen, dan kun je gewoon de foto’s bekijken. Een Donald Duck zonder plaatjes met alleen spreekballonnetjes, dat gaat hem niet worden. En voor de mannelijke lezers onder ons: de foto’s zijn lang niet zo goed en zeker niet zo, hoe zeg je dat… prive. Maar jullie lezen de Playboy toch ook niet vanwege de interviews??

Goed, lang verhaal kort: het laatste blog volgt vrijdag of as weekend vanuit Nederland, zodat je tenminste weet of het een happy end gaat worden…

What people talk 2 Comments

04/01/2012 Tilly

we wachten in spanning (of is het spannende…) af!
XX

05/01/2012 Femke

We wachten geduldig af! Ben benieuwd!

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.