Foto van de week: Hermitage

Afgelopen week zijn we naar St. Petersburg geweest. De straten achteraf zijn misschien nog wel ‘oostblok’, maar de pleinen en de gebouwen die in het verleden door de Tsaren zijn neergezet om het westen onder de indruk te laten zijn van wat Rusland is en kan: wow! De kathedralen, schilderingen, uitzichten en de hermitage: schitterend.

En dan ga je de Hermitage in… Ga niet in de rij staan, loop gewoon door naar het binnenplein waar je ook kaartjes kan kopen (en loop dat weer de rij voor de ingang voorbij en ga gewoon meteen naar binnen!). En dan is het misschien wel typisch Alberdien en Robbert dat we minder ook hebben voor schilderijen (ik weet, het cultuurbarbaren), maar meer voor het gebouw zelf. De details zijn schitterend.

Bovenstaande gallerij kom je midden in de Hermitage tegen. Het licht is er mooi, alhowel bovenstaande foto natuurlijk ‘fake’ is. Ik schreef al dat ik HDR heb ontdekt en kan het niet laten dit telkens toe te passen. Ondanks dat deze gallerij in het echt niet minder indrukwekkend is, is de kleur toch iets minder… Kon het niet laten: sorry ;-(

What people talk 1 Comment

20/08/2011 Biem

Ik citeer 6-8-’11 Posted by Rolo at 15:07 :

Daarnaast heb ik nog een HDR foto gemaakt (ik denk dat ik dit vaker ga doen, want het resultaat is erg mooi. Je moet alleen waken om het niet te overdrijven)

Desalniettemin zeer leuk gedaan!
En handige tip voor de Hermitage kaartverkoop. Ik was van plan in Oktober te gaan.

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.