Foto van de Week: Parijs

2 weken op rij m’n foto van de week gemist… Slechte zaak!

In alle eerlijkheid heb ik vorige week wel een foto gemaakt, maar heb ik gewoon de tijd niet gehad deze naar smaak aan te passen. Ik had dat natuurlijk kunnen doen in de trein naar Parijs of desnoods nog op de terugweg, maar beide keren heb ik veel te gezellig zitten kletsen (en een beetje zitten werken).

Dus dan maar een foto uit Parijs – een foto met een verhaal… verhaaltje, dan. Wij hadden het hotel geboekt en wisten eigenlijk niet goed waar we zaten. De laatste avond besloten we dat we na het diner toch maar nog iets van Parijs moesten zien; anders mag je niet zeggen dat je er geweest bent. We wilden naar de Eiffel-toren, maar dan moesten we toch meerdere keren overstappen met de metro en dat was alleen maar onhandig.

Dus dan maar naar de Arc de Triomphe en die ligt op de Champs Elysees (goed gespeld?). En er was een station met die naam, dus daar uitgestapt. Toen moesten we nog wel 3 kilometer lopen om bij de Arc aan te komen. Aldaar bleek dat als we 3 haltes eerder waren uitgestapt (twee haltes na het instappen) we meteen bij de Arc hadden gestaan. Op ongeveer 5 minuten lopen van het conferentie…

Ach ja, en dan blijkt je je statief ook nog vergeten te zijn. Chips! Dan maar je camera tegen de lantaarnpaal klemmen en zo de foto maken. Gelukt: alleen nog effe een stukkie paal uit de foto klonen 😉

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.