Foto van de Week: softbalplaatje

De inspiratie van deze week kwam weer van het honkbal/softbal veld… Deze keer ook van de hobby die ik in Amerika met name actief heb gedaan: plaatjes verzamelen. En dan was het natuurlijk zaak om de ‘specials’ eruit te halen. Die waren immers mooier, zeldzamer en daardoor meer waard.

Na de foto’s gisteren bij de honkbal, heb ik vandaag foto’s gemaakt bij het Jan de Wit softbaltoernooi. Het veld bij Olympia is net een kooi, waardoor het aantal plekken voor mooie foto’s erg beperkt. Van recht achter de backstop, door het net, gaat het eigenlijk nog het best. En dan blijkt een pitcher, in dit geval Rebecca, toch wel erg expressief bezig tijdens elke worp – een schitterend gezicht en de basis voor het plaatje!

In combinatie met de naam van de club ‘Sparks’ leidde dat tot de foto van de week.

What people talk 1 Comment

12/04/2011 Nadia

Wooohoooo robbert, zeer veel respect, wat een prachtige foto, jaloers hahaha

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.