Foto van de week: Hollands Plaatje

Het idee voor deze week was foto’s te gaan maken van de bollenvelden. Helaas voor ons bleken sommigen al gekopt en anderen (nog) niet te bloeien. Uiteindelijk toch wel wat mooie velden gezien – maar toch voor een andere foto gekozen.

Op weg naar huis kwamen we een typisch Nederlands plaatje tegen (terwijl we in de file stonden): een molen aan het water. Op zich een leuk plaatje, maar toch nog een beetje saai. De eendjes die we even later zagen zwemmen, pasten in ieder geval mooi op de voorgrond en voegen nog wat toe aan de foto.

En om toch niet helemaal voor niets foto’s van bloemenvelden te hebben gemaakt, heb ik dit vervolgens op de achtergrond ook maar aan de foto toegevoegd. Dit kan waarschijnlijk nog beter, maar zo goed ben ik (nog) niet.

Oh ja. als bonus een hilarische foto van deze biker: de tekst op zijn jas is echt geweldig als je zo’n man voorover ziet bukken om een bloempje te fotograferen! LOL.

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.