Foto van de week: MLB opening

En dan is het weer zover: het honkbalseizoen in Amerika gaat vandaag officieel beginnen. Heerlijk: ESPN staat al ingesteld om de wedstrijden op te nemen. In combinatie met het ‘foto van de week’  project, had ik besloten eens te laten zien van welke teams ik wel niet fan ben 😉

Tsja, of je het nu leuk vindt of niet, ik heb de grootste lol gehad met het maken van de foto’s. En uiteindelijk Alberdien ook want die kwam halverwege binnen en daarna niet meer bij…

What people talk 2 Comments

03/04/2011 tilly

Hé zit je nu vooraan, oh neee, je staat achteraan te wijzen!
ja, en toen had ik het ook door! lag écht in een deuk!!!

13/04/2011 Tom Vreeken

Echt supervet gedaan. Maar blij dat ik er niet was. Vindt 1 Robbert Lohmann namelijk wel genoeg 😉

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.