Foto van de Week Project

Aangezien ik met honkbal ben gestopt en besloten heb het wat betreft werk toch echt wat rustiger aan te gaan doen (60 ipv 80 uur ;-), ga ik natuurlijk veel te veel tijd overhouden… En wat ga ik daar dan mee doen? Aangezien je ‘al doende leert’ heb ik besloten een foto van de week project te starten.

De bedoeling is dat ik elke week een foto maak waarvan ik denk dat ie de moeite waard is. Het kan een foto met een thema zijn, maar het kan ook gewoon een mooi plaatje zijn. Denk aan een zonsopgang met een heiig weiland en industrie op de achtergrond (iedere ochtend te zien langs de A9), gewoon een spontane foto op het honkbalveld, of iets met een speciaal thema. Uiteraard zal ik ook een foto gebruiken van een buitenlandse reis als ik weer eens op pad ben.

Ik moet nog even uitzoeken hoe ik jullie kan laten stemmen, maar dan is het mogelijk iedere maand de favoriet te kiezen, met een winnaar van het jaar. Hopende dat de kwaliteit steeds verder toeneemt.

Als starter bij deze post in ieder geval een mooi plaatje van Budapest

What people talk 2 Comments

03/04/2011 tilly

en wat levert het op!?

04/04/2011 rolo

De eeuwige dank van je schoonzoon voor het actief meeleven 😉

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.